Head Spa Behandelingen

Head Spa Rotterdam

De extreem populaire Japanse Head Spa is eindelijk gearriveerd in Rotterdam! Een Japanse hoofdspa is een populaire optie in combinatie met haarbehandelingen. Zowel hoofdmassages als haarbehandelingen streven naar een gezond resultaat. Het enige verschil is dat een hoofdspa de bloedcirculatie verbetert en spierstijfheid vermindert, waardoor het hele lichaam zich ontspant.

Ook is het onder andere goed voor:

  • Stimulatie doorbloeding van de hoofdhuid
  • Vermindert haaruitval, roos, wondjes en irritaties op de hoofdhuid
  • Herstelt een te droge of vettige huid
  • Verlicht stress
  • Kan migraine verlichten

Hoofdspa's omvatten diepe hoofdhuidmassages, die de bloedtoevoer naar het gebied stimuleren, waardoor spanning in de kaak, nek en schouders wordt opgeheven. Ondertussen reinigen wij ook voorzichtig de hoofdhuid van vuil en productophoping, verouderde huidcellen en verlichten vermoeidheid. Je zou eens moeten voorstellen dat je voor 60 minuten aan de wereld ontsnapt. Kortom, is onze Head Spa een mini-ontsnapping aan een hectische levensstijl!
Ontspanning
Aangezien de meeste van ons urenlang gebogen over onze telefoons zitten of de hele dag naar schermen staren, worden de schouders, nek en hoofd het hardst geraakt.

Een slechte houding eist zijn tol van het lichaam, een veroorzaakt vermoeide ogen, nek- en rugpijn. Ook zorgt regelmatige haarverzorging zoals verven en hittestyling, beschadigen de hoofdhuid en kunnen op langere termijn negatieve effecten hebben op de gezondheid van het haar.

Veel kapsalons bieden Head Spa Service aan tegen een extra vergoeding, maar als je het echte werk wilt, ga dan naar een Head Spa Specialist. In dit geval is mijn voor de hand liggende aanbeveling onze Head Spa in Rotterdam voor mannen en vrouwen!

BEFORE

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-02 om 19.27.30_36eac3c2

AFTER

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-02 om 19.27.30_2bb311e7